Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Νέα διοίκηση στο σωματείο των συνταξιούχων σιδηροδρομικών "Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ"

 

 


Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου των συνταξιούχων σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» το οποίο προήλθε από τις πρόσφατες εκλογές που διενεργήθηκαν στο σωματείο

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Ενημέρωση

 

1) Κύριες συντάξεις γήρατος: ολοκληρώνονται στον Γενάρη του 2024
2) Συντάξεις χηρείας στον Μάιο του 2024
3) Οι ανακλήσεις συντάξεων του Ν 4387 καθυστερούν.

Εφάπαξ :
α) Νέα εφάπαξ Φεβρουάριος του 2024.
β) τα εφάπαξ που περιμένουν οι συνάδελφοι τις δευτερεύουσες ολοκληρώνονται με τον Νοέμβριος του 2018.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Στο ΣτΕ η συμμετοχή των συνταξιούχων στον ΕΟΠΥΥ

 


Στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) εκδικάζεται αύριο Πέμπτη 13/6/24 η προσφυγή της Ανωτάτης Γενικής Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων (ΑΓΣΣΕ) κατά του αποκλεισμού της από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ του Οργανισμού Περίθαλψης και Υγείας στο οποίο συμμετείχαμε από τη δημιουργία του.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδρομή των συνταξιούχων σιδηροδρομικών του σωματείου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» στις Πρέσπες.

 


Όμορφες, ξένοιαστες στιγμές πέρασαν οι εκδρομείς του σωματείου των συνταξιούχων σιδηροδρομικών ¨Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» στην μονοήμερη απόδρασή τους στις Πρέσπες.

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Την Τετάρτη η Γενική Συνέλευση του σωματείου των συνταξιούχων σιδηροδρομικών «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ»

 


Την Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 11:00 σε αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης το σωματείο των συνταξιούχων σιδηροδρομικών «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» θα πραγματοποιήσει την Γενική Συνέλευσή του.

Κύριο θέμα της Συνέλευσης η εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής η οποία θα αναλάβει την διαδικασία των εκλογικών διαδικασιών

Ειδικότερα, η Εφορευτική Επιτροπή μετά την εκλογής της θα μεταβεί στα ΕΛΤΑ προκειμένου να παραλάβει τους σάκους με τα ψηφοδέλτια τα οποία έχουν σταλεί με φάκελους από τα μέλη του σωματείου τα οποία συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία για την αναδείξει νέας διοίκησης με επιστολική ψήφο.

Την επόμενη ημέρα παρουσία δικαστικού εκπρόσωπου στα γραφεία του σωματείου θα γίνει η καταμέτρηση των ψήφων και η σταυροδοσία του κάθε υποψηφίου.

Εικόνα αρχείου

Χρήστος Γιαννακίδης
sidirodromikanea.blogspot.com

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

η Ιουνίου 2011: Αποφράδα ημέρα που δεν ξεχνάμε.

 


Πέρασαν 13 χρόνια από εκείνη την αποφράδα ημέρα που ένας μεγάλος αριθμός σιδηροδρομικών μετατάσσονταν σε άλλους φορείς του δημοσίου στα πλαίσια του νόμου για την εξυγίανση του Οργανισμού Σιδηρόδρομων Ελλάδος!!!

Μέσα σε αυτούς ήταν και οι σιδηροδρομικοί που μεταταχτήκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Όλους τους κατείχε θύμος και πικρία για αυτό που τους συνέβη στο τέρμα του εργασιακού τους βίου στον σιδηρόδρομο. Η παρουσία τους στο Ιπποκράτειο την πρώτη ημέρα ήταν μια σημαντική ημέρα για όλους https://sidirodromikanea.blogspot.com/2011/06/blog-post_7899.html

Στους μεταταγμένους και διαχειριστής των «Σιδηροδρομικών Νέων» ο οποίος δεν έπαυσε να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή ενημέρωσης των συναδέλφων του https://sidirodromikanea.blogspot.com/2011/06/blog-post.html


Χρήστος Γιαννακίδης
sidirodromikanea.blogspot.com