Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου των συνταξιούχων σιδηροδρομικών «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ».

Το ποιο σημαντικό γεγονός της χρονιάς αποτελεί για τους συνταξιούχους σιδηροδρομικούς του σωματείου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιείται εδώ και πολλές δεκαετίες στην Θεσσαλονίκη.
Παρά την βροχή η συμμέτοχη των συνταξιούχων σιδηροδρομικών και φέτος ήταν πολύ μεγάλη.
τους προσκεκλημένους υποδέχτηκε ο πρόεδρος του σωματείου κ. Νίκος Τζήκας και μέλη της διοίκησης. 
Με την ευκαιρία της εκδήλωσης η διοίκηση ενημέρωσε τους συνταξιούχους σε θέματα που τους αφορούν. Ο Γενικός Γραμματέας του σωματείου κ. Στέλιος Τσαλδάρης αναφέρθηκε στα οικονομικά θέματα και ο Αντιπρόεδρος κ. Παύλος Χατζηκωνσταντίνου σε θέματα δικαστικών αγωγών και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Στην εκδήλωση μεταξύ των άλλων παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό, ο Εκπρόσωπος του Συνδέσμου Συνταξιούχων σιδηροδρομικών Μακεδονίας – Θράκης κ. Βασίλης Πιτυτζόγιας, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Φίλων σιδηροδρόμου κ. Ιωάννης Χαρίσης, ο εκπρόσωπος του «Θερμαϊκού» κ. Ιωάννης Γιαννακούδης, πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών κ. Στέλιος Αλμπάνης , καθώς και αντιπρόσωποι του σωματείου από την Βόρειο Ελλάδα. 
Πριν την έναρξη της εκδήλωσης προσφέρθηκαν καφέδες και πιττάκια σε όλους.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου