Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Διοικητικό Συμβούλιο Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών (ΠΟΣΣ)

 


Στις 28/6/2023 συνεδρίασε το ΔΣ της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών, στα γραφεία της, με τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους. Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στην καθυστέρηση των εφάπαξ και επικουρικών, που ωφειλεται στην έλλειψη προσωπικού, πιστεύοντας ότι η νέα διοίκηση θα φροντίσει να λυθεί το πρόβλημα και θα υπάρξει μεγαλύτερη και ποιο γρηγορη απονομή (των Εφάπαξ και των επικουρικών).
Στη συνεδρίαση παρευρέθη ο νέος Πρόεδρος της ΑΓΣΣΕ, κ. Γεώργιος Κουτσιμπογεώργος και ο νέος Γενικός Γραμματέας, κ.Αντώνιος Μπιρμπιλής, οι οποίοι αναφέρθηκαν στους στόχους της Ανώτατης Γενικής Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων, στόχους κοινούς, όπως η ενσωμάτωση της προσωπικής διαφοράς, το θέμα των εκκρεμών συντάξεων, τα θέματα υγείας καθώς και η διπλή κράτηση υπέρ του ΤΑΥΤΕΚΩ και η μειωση της εισφοράς.
Το ΔΣ ολοκλήρωσε τη συνεδριαση με προτάσεις των μελών όπως η τροποποίηση άρθρων του καταστατικού. Επίσης, εκλέχτηκε η νέα τριμελής επιτροπή για την έκδοση της εφημερίδας. Τέλος, ο ταμίας αναφέρθηκε στα οικονομικά και περί της 13:00 ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου